x 

HEALTH

  

Health !!!

   ...so important for every human being. The most significant is how we take care of it and how we prevent illness. The juice contains a large amount of organic acids which is attributed to dietary importance. This is because they act alkalizing on the body. The ash ingredients are 0,22-0,6% (potassium, phosphorus, calcium, sodium, iron ) they are in combinations of organic and mineral, and thus makes them easy to absorb by the body.

      The basic vitamins contained in apples include, among others C, A, B1, B2, B3 and PP. They regulate all life processes thanks to what they prevent premature aging and support the body in fighting infections. It should be noted that the body is unable to collect vitamins in advance so be sure to take it regularly.

 

Fibre and pectins

- have a positive effect on bowel movements;

- reduce the level of cholesterol in the blood;

- involve the harmful compounds in the gastrointestinal tract.

Sugars

- are in the simple, easily absorbed by the body forms.

Minerals (potassium, calcium, magnesium, silicon , iron)

- prevent heart attacks ;

- strengthen bones ;

- allows a better blood supply to the body.

 

"Cloudy apple juice prevents cancer and promotes overall immunity." Such a theory has been said by the scientists  from the  Uniwersytet Przyrodniczy in Wrocław. Such juices contain the compounds from the group of polyphenols (mainly flavonoids) about  4-times more than in clarified juices. These compounds act anti–neoplastic, reduce the risk of breast cancer and to prevent the development of lung cancer by removing free radicals from the body. They also act anti-inflammatory and anti-allergic. The main author of those studies is prof. Jan  Oszmański - Head of the Fruit and Vegetables Department of the Uniwersytet Przyrodniczy in Wrocław.

The results were published in the January issue of the "Journal of the Science of Food and Agriculture".

      "Children who drink a lot of apple juice are less prone to asthma." These conclusions were reached by researchers from Imperial College  who studied a group of children aged 5 to 10 years, living in Greenwith - the district of London. An article about that was  mentioned by the "European Respiratory Journal". The investigator Dr. Peter Bumey considers that for the beneficial effect of apple juice on the bronchi and lungs may be responsible plant flavonoids and phenolic acids contained in these fruits. These compounds alleviate airway inflammation, which are the substrate for the development of asthma. Recently, researchers from the University of Aberdeen reported that pregnant women and who drink a lot of cloudy apple juice reduce the risk of asthma in their children. Consuming juice "Juicy nature" produced by the company "BioGrim" you  simultaneously satisfies many of your needs, including:

- quenches thirst with the healthy and natural juice;

- Save on treatment providing natural compounds essential to life;

- Increase your body ‘s immunity system;

- Do you get the pleasure of enjoying the wonderful aroma and flavor of the product of the Vistula region;

- Restricts the supply of chemicals and preservatives contained in other drinks.

 

" Remember that ...

 ... delicious juice in the morning and evening, pays health and good humor "                                                               Grzegorz Maryniowski

 

 

 

REKLAMY

ZOBACZ PROMOWANE PRODUKTY:
>> Oferujemy produkty z własnego gospodarstwa rolnego. Samo zdrowie. Uprawa z ograniczeniem środków chemicznych. W ofercie mamy jabłka, szparagi i inne sezonowe produkty. Zapraszamy do kontaktu pod adresem maryniowski1@o2.pl
>> Nie masz jeszcze strony? A chcesz mieć!? Jeśli tak to napisz do nas. Oferujemy projektowanie stron w oparciu o Flash, a także Joomla.

Blok reklamowy

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
O FIRMIE   Naszą siłą jest rodzina!         To właśnie na niej bazuje firma BioGrim. W jej tworzeniu i... Read more
Finał konkursu "Perły 2013" Poznań - 22 września 2013r.   14 lipca 2013 roku w XIII edycji konkursu "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów" w... Read more
NATURALNE SOKI JABŁKOWE      NATURALNE SOKI JABŁKOWE Produkcja soków jabłkowych z naturalnego surowca i bez żadnych... Read more
TECHNOLOGIA   TECHNOLOGIA      Technologia nawożenia owoców w gospodarstwie, oparta jest przede wszystkim... Read more
WYSTAWY PRODUKTÓW Nasza firma bierze czynny udział w większości lokalnych imprez promujących zdrową żywność. Jest... Read more
DYSTRYBUCJA PRODUKTÓW     KANAŁY DYSTRYBUCJI   Oprócz strony internetowej i siedziby firmy BioGrim, nasze soki są... Read more
LOKALNA GRUPA DZIAŁANIA "OWOCOWY SZLAK"   Wspaniała lokalna inicjatywa, to jest wartość nieoceniona. Tak jak działania prężnie... Read more
KONFERENCJA SADOWNICZA W KRAŚNIKU   22-23 lutego 2013 roku w Kraśniku odbyła się IX Konferencja Sadownicza "Trendy w uprawie... Read more
OWOCE W SZKOLE  PROGRAM "OWOCE W SZKOLE"          Istotnym polem działania firmy jest... Read more
110 wyrobów z Lubelszczyzny na ogólnopolskiej liście regionalnych produktów   Zapraszamy Państwa do zapoznania się z artykułem pt. "110 wyrobów z Lubelszczyzny na... Read more
WAŻNE!!! REJESTRACJA SZKÓŁ W PROGRAMIE OWOCE W SZKOLE NA ROK 2013/2014   Trwa rejestracja szkół w programie "Owoce w szkole" na rok 2013/2014. Szukamy szkół z woj.... Read more

GALERIA SUKCESOW

WSPÓŁPRACUJEMY Z...

Joomla templates by Joomlashine