THE TECHNOLOGY
The technology of fruit fertilization on the farm is based primarily on the use of organic fertilizers-effective composition of micro-organisms that are beneficial microorganisms, which include photosynthetic bacteria, actinomycetes, lactic acid bacteria, yeast and fermenting fungi such as Aspergillus, Penicillium as well as of many other different strains. This technology is an excellent substitute for mineral fertilizers.
In combination with organic matter, microorganisms immediately start to secrete useful substances such as vitamins, organic acids, minerals and antioxidants. They change the micro flora in the soil, thanks to what the texture of the substrate containing harmful and disease-causing enzymes is converted into healthy soil, without any polluting toxins, and also:
- Neutralize harmful substances;
- Allow you to get rid of unpleasant odors;
- Reduce the content of heavy metals in the soil;
- Improve the condition and vigor of plants, animals and humans;
- Strengthen the natural defenses of living organisms;
- Produce amino acids that inhibit the growth of harmful substances;
- Activate natural substances contained in the soil and nutrients for plants, whereby the chemical fertilization becomes unnecessary.
Microorganisms act directly in the soil, and indirectly in plants, fruits and juice, as well as in all organisms, strengthening their immune system.
The juice production is based on a selection of the highest quality, healthy dessert fruits and the result of the merger in the right proportions is unique flavor. Technological basis for juice production is a mobile crushing plant that meets EU standards of quality and hygiene of its work, because the modern system of measures prevents the entry of harmful substances from the seeds.
Of great importance is the step of pasteurization and aseptic packaging in the 'bag-in-box’ called type of packaging which result in greatly extended time of usage while maintaining nearly all nutrients, flavor and aroma of fresh fruit.
To sum up - a combination of all aspects of technology and production and the fact that we select the highest quality dessert fruits affects in so enticing and unique taste of the juice "JUICY NATURE", which you cannot resist.
TECHNOLOGIA
Technologia nawożenia owoców w gospodarstwie, oparta jest przede wszystkim na stosowaniu nawozów organicznych - efektywnych mikroorganizmów będących kompozycją pożytecznych mikroorganizmów, w których skład wchodzą m.in. bakterie fotosyntetyzujące, promieniowce, bakterie kwasu mlekowego, drożdże, a także grzyby fermentujące takie jak Aspergillus, Penicillium jak tez wiele innych różnych szczepów. Technologia ta stanowi doskonały substytut nawożenia mineralnego.
W połączeniu z materią organiczną, mikroorganizmy natychmiast zaczynają wydzielać pożyteczne substancje takie jak: witaminy, kwasy organiczne, minerały i antyutleniacze. W glebie zmieniają mikroflorę, dzięki czemu struktura podłoża zawierająca szkodliwe i chorobotwórcze enzymy, zostaje przetworzona na zdrową glebę, pozbawioną toksyn zatruwających środowisko, a ponadto :
- neutralizują szkodliwe substancje,
- pozwalają pozbyć się przykrych zapachów,
- redukują zawartość metali ciężkich w glebie,
- poprawiają kondycję i wigor roślin, zwierząt i ludzi,
- wzmacniają naturalną odporność organizmów żywych,
- wytwarzają aminokwasy, hamujące rozwój szkodliwych substancji,
- uaktywniają naturalne substancje zawarte w glebie oraz związki odżywcze dla roślin, w wyniku czego zbędne staje się nawożenie chemiczne.
Mikroorganizmy działają bezpośrednio w glebie, zaś pośrednio w roślinach, owocach i soku, a także na wszelkie organizmy, wzmacniając ich system odpornościowy.
Produkcja soku oparta jest na wyborze najwyższej jakości, zdrowych, deserowych owoców, a wynikiem ich połączenia w odpowiednich proporcjach jest niepowtarzalny smak. Podstawę technologiczną wytwarzania soków, stanowi mobilna tłocznia, spełniająca unijne standardy jakości i higieny pracy, której nowoczesny system działania uniemożliwia przedostanie się szkodliwych substancji z nasion.
Duże znaczenie ma etap pasteryzacji oraz aseptyczny sposób rozlewania w opakowanie zwane „Bag-in-box” w wyniku których znacznie przedłuża się okres trwałości przy jednoczesnym zachowaniu prawie wszystkich wartości odżywczych, smaku oraz zapachu świeżych owoców.
Reasumując – połączenie wszystkich aspektów technologiczno-produkcyjnych oraz fakt wyboru owoców deserowych o najwyższej jakości wpływa na tak kuszący i niepowtarzalny smak soków „SOCZYSTA NATURA”, któremu nie można się oprzeć.